sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Kantwerkstraat 34
    9880 Aalter

JOMAS Relaxatiemassages

Kom tot rust bij een deugddoende en ontspannende lichaamsmassage.

In het groene, landelijke en vredige Maria-Aalter (deelgemeente van Aalter) kan u bij JOMAS terecht voor een deugddoende en zalig ontspannende massage. De behandelingen worden bij mij (Johan) thuis gegeven in een knusse, warme en gezellig ingerichte massagekamer. JOMAS staat voor kwalitatieve massages, die met volle aandacht gegeven worden.

Ik ben geschoold cosmetisch masseur en geef Zweedse massage, aangevuld met elementen uit o.a. Ayurvedische massage (Abhyanga) en hot stone massage. Ik maak ook mijn eigen massageolie met heerlijk geurende etherische oliën, die bijdragen tot de ontspannende werking van de massage. Bij aanvang kiest u uit een aantal mengsels de olie van uw voorkeur.

Dames en heren (18+) van harte welkom.

Enkele reacties van bezoekers :

Sarah : 
Jomas weet volledig wat de klant nodig heeft en werkt met zachtheid en respect. Zeker een aanrader om te doen, om je eigen energie op te laden en om volledig tot rust te komen. Dank u Jomas voor het respect van handelen en de pure zachtheid van uw massages.

Wannes :
Heel toffe persoon. Aangenaam om een gesprek mee te voeren voor & na de massage. Hierdoor voel je je onmiddellijk welkom. De ruimte is tip-top in orde en supergezellig / warm ingericht. De massage zelf is heel ontspannend en toont aan dat Johan verschillende massagetechnieken helemaal beheerst.

Sven :
Na de massage voel ik mij altijd volledig ontspannen. De massagekamer is ook heel mooi ingericht met oog op rust. Echt een aanrader!


Foto's van JOMAS RelaxatiemassagesJOMAS Relaxatiemassages in het kort

Massage aan huis:

Nee

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Massage op evenementen:

Nee

Soort(en) massage

  • HOLISTISCHE MASSAGE
  • Hot Stone massage
  • Intuïtieve massage
  • Ontspanningsmassage
  • rug-, nek-, schoudermassage
  • Zweedse massage

Werkzame personen

  • Man