Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
logo

JOMAS Relaxatiemassages

Verjaag uw stress en kom tot rust bij een deugddoende en ontspannende lichaamsmassage.

In het groene, landelijke en vredige Maria-Aalter (deelgemeente van Aalter) kan u bij JOMAS terecht voor een deugddoende en zalig ontspannende massage. De behandelingen worden bij mij (Johan) thuis gegeven in een knusse, warme en gezellig ingerichte massagekamer. JOMAS staat voor kwalitatieve massages, die met volle aandacht gegeven worden.

Ik ben gediplomeerd cosmetisch masseur en combineer technieken uit Zweedse massage, Ayurvedische massage (Abhyanga), polariteitsmassage en reflexologie. Ik maak ook mijn eigen massageolie met heerlijk geurende etherische oliën, die bijdragen tot de ontspannende werking van de massage. Bij aanvang kiest u uit een aantal mengsels de olie van uw voorkeur.

Dames en heren van harte welkom.

Enkele reacties van bezoekers :

Sarah : Ik had mijn ventje een massage bij Jomas cadeau gedaan. Volledig relaxed en aangenaam verrast door de vriendelijkheid en de manier van massage geven, volledig afgestemd op de noden van het lichaam en het antwoord welke massage best bij je past.
Jomas weet volledig wat de klant nodig heeft en werkt met zachtheid en respect. Zeker een aanrader om te doen, om je eigen energie op te laden en om volledig tot rust te komen. Dank u Jomas voor het respect van handelen en de pure zachtheid van uw massages.

Wannes : Ik ga er af en toe langs. Heel toffe persoon. Aangenaam om een gesprek mee te voeren voor & na de massage. Hierdoor voel je je onmiddellijk welkom. De ruimte is tip-top in orde en supergezellig / warm ingericht. De massage zelf is heel ontspannend en toont aan dat Johan verschillende massagetechnieken helemaal beheerst.

Sven : Ik ben al een aantal keren bij Johan geweest. Hij stelt je meteen op je gemak en kent de kneepjes van het vak ! Na de massage voel ik mij altijd volledig ontspannen. De massagekamer is ook heel mooi ingericht met oog op rust. Echt een aanrader!


Foto's van JOMAS Relaxatiemassages


JOMAS Relaxatiemassages in het kort

Massage aan huis:

Nee

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Massage op evenementen:

Nee

Soort(en) massage

  • Ayurveda massage
  • HOLISTISCHE MASSAGE
  • Intuïtieve massage
  • Ontspanningsmassage
  • rug-, nek-, schoudermassage
  • Zweedse massage

Werkzame personen

  • Man