Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
logo

JOMAS Relaxatiemassages

Waarom is JOMAS Relaxatiemassages de beste keuze voor jou?

JOMAS streeft naar het geven van een intuïtieve massage op maat. Dit houdt in, dat er geen vaste routine gevolgd wordt zodat u geen gevoel van herhaling en/of voorspelbaarheid krijgt. Tevens mag u zelf aangeven om de focus op een bepaald deel van het lichaam te leggen, mag u te kennen geven aan welke begeleidende muziek u de voorkeur geeft en kan u uit verschillende, huisbereide massageoliën kiezen. Kortom, bij JOMAS wordt er alles aan gedaan om het volledig plaatje te doen kloppen.

Meer over JOMAS Relaxatiemassages:

In het groene, landelijke en vredige Maria-Aalter (deelgemeente van Aalter) kan u bij JOMAS (kort voor Johan’s massages) terecht voor een deugddoende en zalig ontspannende massage. De behandelingen worden bij Johan thuis gegeven in een knusse, warme en gezellig ingerichte massagekamer. JOMAS staat voor kleinschaligheid en derhalve kwalitatieve massages, die met volle aandacht gegeven worden.

Wat kan JOMAS Relaxatiemassages je bieden?

Johan combineert technieken uit Zweedse massage, Ayurvedische massage (Abhyanga), polariteitsmassage en reflexologie. Er wordt gebruik gemaakt van huisbereide massageoliën, waarbij een basisolie aangevuld wordt met heerlijk geurende en bij elkaar passende etherische oliën die bijdragen tot de ontspannende werking van de massage. Uw olie wordt steeds tot een aangename temperatuur opgewarmd. Last van gespannen of pijnlijke spieren ? Dan kan u bij JOMAS ook gebruik maken van de infraroodsauna om uw spieren op te warmen vooraleer uw massage start.

Wie gingen je voor?

Feedback van een bezoeker :
'Heel aangename en vriendelijke persoonlijkheid. Stelde mij direct op mijn gemak. Massage was heel zorgvuldig gedaan en voelde goed aan. De olie was ook goed. Ik voelde mij goed gerelaxeerd na de massage. Er kwamen verschillende technieken aan bod. Kamer was heel mooi ingericht en leuk dat er verschillende massageoliën beschikbaar waren.'.


Foto's van JOMAS Relaxatiemassages


Deze masseur in het kort

Massage aan huis:

Nee

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Nee

Massage op evenementen:

Nee

Soort(en) massage

  • Intuïtieve massage
  • Ontspanningsmassage
  • Zweedse massage

Werkzame personen

  • Man