sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
 • Haakwegel 22
  8800 Roeselare
 • 0494252638
 • Website

De Landing

Waarom is De Landing de beste keuze voor u?

slogan: massage = therapy for body, mind & spirit. Masseren is voor mij aanraken met liefde en respect op maat van de klant. Ik geef 3 soorten massages: -relaxatiemassage -massage voor mensen met kanker en zorgvragers - sportmassage. Dus zowel de zieke als de gezonde mens kan bij mij terecht. Als verpleegkundige in een WZC en (ex)-sporter heb ik al wat ervaring om mij in te leven in de wereld van de zorgbehoevende zieke mens en/of de sporter. Op deze vlakken kan ik een specifieke meerwaarde bieden in mijn massage.

Meer over De Landing:

Het zorgen voor mensen en hen door middel van mijn handen een beter gevoel geven voor lichaam en geest is mijn motivatie! In respect en met aandacht voor de individuele behoeften en noden van de klant. Een luisterend oor hebben voor het verhaal van de klant vind ik heel belangrijk. Het belangrijkste is dat de klant mijn massagetafel verlaat en vertrekt met een verlicht en ontspannen gevoel, fysiek en mentaal. Daarvoor doe ik het!

Wat kan De Landing u bieden?

Ik bied 3 soorten massages aan: -relaxatiemassage -massage voor mensen met kanker en zorgvragers - sportmassage

Wie gingen u voor?

-Kaat:Enigszins wat onzeker maakte ik een afspraak voor een massage bij Roeland. Mezelf volledig open stellen aan rust en ontspanning was dan ook totaal nieuw voor mij. Maar ondanks mijn twijfel voelde ik mij na afloop als herboren. In alle sereniteit kreeg ik voldoende uitleg vooraf, waardoor ik mij al snel op mijn gemak voelde! Tussen het vlotte ritme in, van elke dag, kan ik iedereen een massagebeurt bij Roeland aanbevelen!

-Nancy:Ik heb al het geluk gehad een massage te krijgen en het is zeker voor herhaling vatbaar. Even weg van alle stress en drukte en genieten van de ontspannende massage.
Zeker een aanrader en tevens ook een mooi geschenk om aan iemand te geven! 

-Walter:Gisteravond genoten van een heerlijke massage bij De Landing van Roeland Baekelandt.
Leuke ontvangst, professionele aanpak,maar vooral ontspannen vertrokken met een heel goed gevoel.
Een echte aanrader


Foto's van De Landing


De Landing in het kort

Massage aan huis:

Nee

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Massage op evenementen:

Nee

Soort(en) massage

 • Bindweefselmassage
 • HOLISTISCHE MASSAGE
 • Ontspanningsmassage
 • rug-, nek-, schoudermassage
 • Sportmassage
 • Zorgmassage

Werkzame personen

 • Man