sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
 • Hazelaarkouter 18
  8700 Tielt, België
 • 0485 84 40 83

Miguel Milo

Mijn naam is Miguel Milo Depuydt. (www.miguelmilo.com) Ik studeerde af aan de KU Leuven als master in de lichamelijke opvoeding. De 4 daarop volgende jaren verfijnde ik mijn vaardigheden als windsurf, snowboard en fitness instructeur, zowel in België als in het buitenland, werkend met individuen en groepen, volwassenen en kinderen.

Tijdens een werkopdracht op het Griekse eiland Karpathos raakte ik ernstig gewond met verlamming tot gevolg. Onmiddellijk vloog een helikopter mij naar het ziekenhuis te Rhodos. Twee weken later werd ik per vliegtuig met Belgische dokstersdispatch overgebracht naar het universitair ziekenhuis te Gent, waar ik anderhalf jaar verbleef. Daarna vervolgde ik mijn revalidatie thuis, ongeveer 8,5 jaar, om opnieuw te kunnen wandelen, praten,...

Deze zeer krachtige ervaring heeft mijn interesse in, en begrip van het menselijk potentieel verdiept en heeft mijn motivatie nog doen toenemen om bij te dragen tot de menselijke fysische en psychologische gezondheid en fitheid.

Als fitness coach kijk ik ernaar uit u te verwelkomen en mijn kennis en ervaring aan te wenden om samen met u te streven naar een meer gezonde en fitte levensstijl.

Als life coach wil ik de mensen die ik in mijn leven tegenkom ook begeleiden en inspireren, de wil en passie in hen aanwakkeren, om zichzelf terug te vinden, voluit te leven en hun passie te belichamen.

Tijdens mijn revalidatie ontdekte ik de helende effecten van verscheidene vormen van massage en Shiatsu en ik ben mij daarin beginnen verdiepen. Indien u zich wenst te laten verwennen met een heerlijke massage met warme, kwalitatieve massage olie van Sjankara, ontvang ik u graag.

Dat is wat massage je biedt. Een moment van pure ontspanning. Een element dat perfect past in een gezonde levensstijl. Massages worden dan ook al heel lang toegepast als eenvoudige therapeutische behandeling. Een massage betekent heel wat voor je mentale en fysieke gezondheid. Het is een natuurlijke behandeling die je helpt om evenwichtig in het leven te staan. Gun jezelf maandelijks een pauze, maak een afspraak en ervaar hoe deugddoend mijn massages zijn.

Je kunt bij mij genieten van een Hawaïaanse, Ayurvedische, hotstone en Milo massage, hotstone mix, head & toe, sportmassage, Shiatsu en '30 minuten rug, schouders, nek'. Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen. Miguel Milo

U KUNT GENIETEN VAN DE VOLGENDE MASSAGES :

Hawaïaanse massage: In deze prachtige massagevorm werkt de massagebeoefenaar hoofdzakelijk met de voorarmen en voert als het ware een dansritueel uit op je lichaam. U voelt de ritmes en bewegingen van sprankelende watervallen en rustgevende oceaangolven.

Ayurvedische massage: De Rajasieke massage wordt aangeboden (in tegenstelling tot de vaak voorkomende Sattvische massage). Dit is een massage die sterk in beweging zet en warmte vrijmaakt. Elk lichaamsdeel wordt eerst los (zonder olie) gemasseerd (tapoteren, drukken, kneden, fricties, schudden) en dan ingeolied met krachtige bewegingen.

Hotstone massage: Bij een hotstone massage wordt gebruik gemaakt van hete basalt stenen, harde vulkanische stenen met een hoge dichtheid. Door de combinatie van massage en warmte krijgt u een zalig gevoel van ontspanning.

Milo massage*: De Milo massage is gebaseerd en geïnspireerd op de Zweedse massage. De Zweedse massage wordt dikwijls beschouwd als de basis van alle massages. Heerlijk genieten. Indien u zich wenst te laten verwennen, wordt uit het aanbod soms de Milo massage als start gekozen.

Hotstone mix: U krijgt een hotstone massage gecombineerd met de Milo massage.

Head & toe: Head & toe is een massage waar uitsluitend aandacht wordt gegeven aan uw voeten, handen, nek en hoofd.

Sportmassage: Een sportmassage is een complex van handgrepen, toegepast met de blote hand op de huid van de passieve gezonde sportbeoefenaar met het doel diens lichamelijke conditie te bestendigen, ter verbetering en/of de eventuele nadelige gevolgen van de sport weg te nemen of deze zo min mogelijk te doen voelen.

Shiatsu: Drukpuntmassage werkt in op de stroom van de meridianen of energiebanen in uw lichaam, stimuleert uw zelfhelende kracht en werkt preventief. De eerste Shiatsu massage is een algemene behandeling op de massage tafel. Vanaf de tweede afspraak kunt u kiezen tussen de algemene behandeling en een meer specifieke behandeling. Gelieve losse kledij mee te brengen.

30 minuten rug, schouders, nek: Dit is een massage waar uitsluitend aandacht wordt gegeven aan uw rug, schouders en nek, maar in het geval dat u ergens extra gespannen spieren hebt, kunnen wij de focus wat wijzigen.

Massage aan huis: Van volgende massages kunt u bij u thuis genieten: Hawaïaanse, Ayurvedische, Milo massage, head & toe en Shiatsu. 60 of 90 minuten.

Wanneer u, bij de keuze uit de verschillende massages, graag wat meer uitleg wenst, kunt u - voor de meeste massages - wachten met uw keuze maken, tot u bij mij wat meer informatie gekregen hebt. Tenzij u voor een hotstone of hotstone mix massage komt, dit dient u mij ten laatste 24 uur voor de eigenlijke afspraak te laten weten.

Recensies:

Een super goede Shiatsu massage. Hij voelt goed aan waar de pijnpunten zijn en daar gaat hij dan dieper op in. De pijn is verminderd, zachter geworden. Als hij aan mij voeten bezig was voelde ik dat tot in mijn armen. Hilde

... met ancient tools en magische handen... Caroline

Een paar maanden geleden ben ik begonnen met mijn sessies bij Miguel. Ondertussen heb ik al meerdere massages geprobeerd en heb hun voordelen kunnen ondervinden. Met zijn massages slaagt hij er altijd in om mijn spieren los te werken en me helemaal te doen ontspannen. Hij heeft een zeer aangename en rustgevende persoonlijkheid. Alle massages worden met veel respect en aandacht uitgevoerd. Ik zou hem zeker aanraden! Iveta

Een kerel met inspirerend verhaal en warme handen! Eveline

Hallo Ellen en Ingeborg, Bedankt dat ik even proefkonijn mocht zijn en zo mocht genieten van een héérlijke massage. Terwijl alles nog mooi in m'n geheugen zit, wil ik meedelen hoe ik het beleefd heb. Miguel is inderdaad een stil persoon, bij eerste indruk. Ik voelde me eerst een heel klein beetje onwennig ... maar ik kreeg wél direct het gevoel dat hij héél respectvol is. Niet iemand die direct een goeie babbel doet ... maar een beetje afwachtend ... eerder de kat uit de boom kijkend. Ik kreeg een Milo massage, een massage van het hele lichaam. Naar mijn gevoel kent hij z'n vak heel goed en alles vloeide dan ook mooi in elkaar. Er werd met verschillende technieken gemasseerd. Nog eens ... alles héél 'respectvol'. Dat draagt hij hoog in het vaandel. B e d a n k t !!!! Liefs, K


Foto's van Miguel MiloMiguel Milo in het kort

Massage aan huis:

Ja

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Massage op evenementen:

Ja

Soort(en) massage

 • Ayurveda massage
 • Hot Stone massage
 • Ontspanningsmassage
 • rug-, nek-, schoudermassage
 • Shiatsu
 • Sportmassage
 • Zweedse massage

Werkzame personen

 • Man