Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Prins Leopoldstraat 12
    8310 Brugge (Sint Kruis)
  • 0478/06.04.97

Ot Meersdom

Waarom is Ot Meersdom de beste keuze voor u?

Massage kan je aanzien als een moment van intense ontspanning maar kan ook in een eerder therapeutische setting aanzien. Het doel kan er ook ergens tussenin liggen. Ieder lichaam heeft een specifieke nood aan massage en daarin bied ik een aanbod.

Ayurvedische massages als re-activatie van het herstelproces van lichaam en geest. 

In onze huidige maatschappij is het algemeen geweten dat we ons aanvaardbaar stressniveau vaak overschrijden. Relaxatiemassages zijn een goede methode om te lang opgebouwde stress even onder het normale peil te brengen.

Meer over Ot Meersdom:

In het verlengde van studies, van werk en eigen ervaringen ben ik gaan beseffend wat de impact van een massage op het lichaam en de geest kan hebben. Na intensieve opleiding ben ik gestart met massages in een wellness, massage thuis alsook aan huis voor mensen die na een moment van het tot rust komen, in hun eigen rustige omgeving willen blijven.

Mijn drijvende kracht is de positieve respons van gemasseerde klanten.

Wat kan Ot Meersdom u bieden?

Ayurvedische massage is een algemeen, ontspannende, energetische lichaamsmassage. Met een aangepaste massagedruk wordt warme olie, verrijkt met kruiden in de huid gemasseerd. Dit heeft een reinigend effect, ontspant, voedt en balanceert fysiek en geestelijk. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam en de geest worden hierdoor eveneens gestimuleerd.

In onze huidige maatschappij is het algemeen geweten dat we ons aanvaardbaar stressniveau (te) vaak overschrijden. In mindere mate wordt rekening gehouden met het feit dat we ons stress-niveau ook onder het gewone rust-niveau moeten brengen ter compensatie. Relaxatiemassage heeft hier de functie om de innerlijke mens intenser tot rust te brengen met als hoofddoel 'relaxatie'

Wie gingen u voor?

Ik richt me naar iedereen die gemasseerd mag worden.

Alvorens ik masseer, voorzie ik een kort gesprek voorzien om de vraag en het aanbod van de massage op elkaar af te stemmen. Mijn klanten weten naast het waarderen van de massages eveneens mijn respectvolle houding en integriteit te appreciëren.Massage aan huis:

Ja

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Massage op evenementen:

Nee

Soort(en) massage

  • Energetische massage
  • HOLISTISCHE MASSAGE
  • Ontspanningsmassage

Werkzame personen

  • Man