Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Gestelstraat 52
    2250 Olen
  • 0494 84 34 31

Per-Neser

Waarom is Per-Neser de beste keuze voor u?

Een Âyurvedische massage reinigt, ontspant, voedt en balanceert zowel het fysieke lichaam, de emotionele toestand als de geest. Het heeft als eerste doel het lichaam gezonder te maken en aan te sterken. Vermoeidheid en stress wordt bestreden en de vitaliteit van het lichaam wordt bevorderd. Deze massage zet het lichaam aan tot het afvoeren van afvalstoffen en activeert tevens het lymfesysteem en de bloedsomloop. Het versterkt het immuunsysteem en stimuleert de weefselvorming. Alle weefsels (spieren, pezen en gewrichten) worden door de olie gevoed en knopen worden losgemaakt. Een Âyurvedische massage herstelt zo de balans in ons lichaam en werkt reinigend/verjongend op alle cellen en weefsels. De massage stimuleert het zelfherstellende vermogen van ons gehele systeem en is in het bijzonder aangewezen bij chronische pijn, spierspanning, spierknopen, spierkrampen, zenuwpijnen, mentale of fysieke overbelasting, slapeloosheid, hoofdpijn, chronische vermoeidheid, reuma, depressie, gevoelens van gejaagdheid, angst, stress, onzekerheid, etc..

Meer over Per-Neser:

Op een open en accepterende manier tracht ik een Wegwijzer te zijn voor wie op zoek is naar een betere levenskwaliteit en de gezondheid, Innerlijke Kracht én Rust weer in ere wenst te herstellen." ~ Sofie Van Mensel De praktijk bestaat sinds 2010.

Wat kan Per-Neser u bieden?

Je krijgt een volledige lichaamsmassage (90min) met warme natuurzuivere medicinale olie. De olie wordt gekozen afhankelijk van de klachten en wordt verwarmd net boven lichaamstemperatuur. Dit opent de huidporiën zodat de olie optimaal kan worden opgenomen door de huid. Zo kunnen medicinale kruiden inwerken, ook nog geruime tijd na de massage. De massage op zich is als een hartverwarmend ritueel. De olie dringt diep door in de huidcellen en voedt of balanceert zo de energieën in het lichaam. Dit gaat trouwens nog enkele dagen na de massage door. Door de zachte kneed-en masseerbewegingen wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en komen afvalstoffen en spierspanning los. Deze afvalstoffen kunnen zich bevinden in het maag/darmkanaal, of in onze weefsels zoals bv. onze spieren en gewrichten. Er wordt ook speciale aandacht geschonken aan de marma’s (energiepunten) en de nadi’s (energiebanen) van het lichaam. Zo kunnen diepere blokkades losgemaakt worden die vervolgens net als de afvalstoffen afgevoerd kunnen worden.

Wie gingen u voor?

Toonaangevend op vlak van yoga en âyurveda. Erkend naturopaat / Âyurvedic Technician Erkend yogaleraar geschoold in 2 grote traditiesDeze masseur in het kort

Massage aan huis:

Nee

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Nee

Massage op evenementen:

Nee

Soort(en) massage

  • Energetische massage
  • Ontspanningsmassage
  • Ayurveda massage, Ayurvedische massage

Werkzame personen

  • Vrouw