Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Overrepenstraat 53
    3700 Tongeren
  • 0471284702

Zenzini

Waarom is Zenzini de beste keuze voor u?

Zenzini, massagetherapie voor lichaam, geest en ziel.

Zenzini is een massagepraktijk in Tongeren (Overrepen) Ik streef ernaar positieve energie over te brengen in mijn massages en in de Reiki behandelingen, zodat je zelf de kracht hervindt om te werken aan je eigen welzijn. Het aanbod bij Zenzini bestaat uit ontspanningsmassage, zachte zorg massage bij pijnklachten of voor chronisch zieken, de Hawaiiaans geïnspireerde Lomi Lomi temple style massage (Kahuna Bodywork), Reiki behandelingen en massage voor kinderen met speciale noden (Heppie massage).

Meer over Zenzini:

In de naam van mijn praktijk 'Zenzini' zit het woord 'zen'. De kern van Zen is concentratie en aandacht. Wanneer ik met mensen werk is het mijn doel en missie om steeds volledig op hun welzijn gefocust te zijn en me af te stemmen op wat ze op dat moment nodig hebben. Zen betekent ook zoeken naar wijsheid en stilte in jezelf. Pas in de stilte kan je helen, kan je jezelf beter leren kennen en veranderen wat jou niet meer dient. 'Zini' benadrukt het speelse, het genieten van tijd voor jezelf. Je hoeft immers geen klachten te hebben om jezelf te verwennen met een massage.

Massage is een uitnodiging om te luisteren naar jezelf en de taal te leren verstaan die jouw lichaam spreekt. Massage kan een bijzonder effectieve aanvulling zijn naast alle andere vormen van therapie en begeleiding. Massage kan je terug in contact brengen met de wijsheid van je eigen lichaam als je dat contact even kwijt was door bijvoorbeeld stress, vermoeidheid, ziekte of depressie.

Afspraken via mail of telefonisch. Vooral geopend op avonden, weekenden en vakantieperiodes.

Bekijk de website www.zenzini.be voor meer informatie!
Massage aan huis:

Nee

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Massage op evenementen:

Nee

Soort(en) massage

  • Energetische massage
  • Kahuna massage (sacred lomi of lomi lomi nui)
  • Kindermassage
  • Ontspanningsmassage

Werkzame personen

  • Vrouw