Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
 • Steenstraat 2
  8370 Blankenberge
 • 0494394979

Met massage op weg naar balans

Mijn naam is Erwin en beschik over een beroepsbekwaamheid cosmetische masseur 

Dagelijks zijn we als mens, zowel kinderen als volwassenen onder invloed van stress alles wat in je omgeving gebeurd heeft invloed op ons. We staan altijd klaar voor een ander, om dit aan te kunnen houden, zul je je toch ook eerst voor jezelf moeten kunnen zorgen. Hier kan ik je bij helpen.

Iedere klant is anders.

Iedere klant krijgt dan ook een persoonlijke benadering. Weet dat massage helend kan werken, maar bij sommige medische problemen kan massage NIET aangewezen zijn. Bijvoorbeeld bij mensen die behandeld worden voor kanker, als ik dit weet, dan ga ik geen diepte werkende massage uitvoeren, maar eerder oppervlakkig werken. Je kunt dus wel genieten van de massage, maar ik weet als masseur dat ik geen kracht mag gebruiken, ook bij opgelopen blesures, ben je gebleseerd aan arm been of elders dan wil ik dat wel weten, de massage is bedoeld om te genieten, heb je veel last van hoofddpijn dan kan muziek en geur je helpen te ontspannen. Ieder mens is dus anders en alles wat tegen mij gezegd word dat blijft onheroepelijk bij mij, er word niets genoteerd als je vaste klant bent, dan zal ik je na enkele keren wel kennen, maar voor iedere klant geld de zelfde vraag, hoe voel je u, dan heb je eventjes tijd om daar een antwoord op te geven, dit gebeurd VOOR de massage dit is ons intake gesprek, de massage zelf duurt effectief zolang als je hebt geboekt, als je een massage boekt van 60 min om 17 uur, dan vraag ik je om een 15 minuutjes vroeger aan te komen. 

Een gezonde geest is gelijk aan een gezond lichaam en visa versa.

Dit zinnetje hebben we allemaal wel eens gehoord. Raar toch niet waar! Dat we dat wel weten, maar er toch niet in slagen om of voor onze geest, of ons lichaam te zorgen. Het gevolg is dat wij over heel het lichaam spanningen gaan opbouwen, spieren minder gebruiken, andere teveel gaan gebruiken, te veel gaan zitten en te weinig beweging gaan nemen. Wanneer het lichaam niet verzorgd is, dus te weinig beweging, dan gaan de inspaningen zelfs wandellen vermoeiender worden, spieren die je NIET gebruikt GAAN WEG! Maar kunnen WEL TERUG KOMEN, door je terug te gaan bewegen, maar mispak je niet, je begint meestal op 0 om je spieren terug aan te sterken. Je kunt met andere woorden niet metee gaan lopen, je moet een training opbouwen, je hebt daar niet veel voor nodig. Wil je dergelijke oefeningen, dan kan ik je daar wel wegwijs in maken. 

Wat kan je verwachten na de massage: Je gaat voelen dat je lichaam losser is. indien je reeds pijnklachten had dan is het mogelijk dat die pijnklachten verlichten. 

Deze massage is GEEN medische behandeling, en kan NOOIT een consultatie van een dokter vervangen. 

Pijn:

Bij deze massage is het doel te ontspannen, dit is niet te vergelijken met sportmassage! 

Bloot: Massage met olie dat is meteen op je huid. De lichaamsdelen die gemasseert worden worden vrijgemaakt om te kunnen masseren met olie. Kies je voor heel je lichaam te laten maseren dan ben je gedurende heel de massage bedekt met massagelaken enkel de lichaamsdelen die gemasseerd worden die worden vrijgemaakt voor de massage. 

Heb je lage rugklachten , dan is het nodig om ook je spieren van onderste ledematen mee te masseren waaronder de billen. 

Denk aan UW compfort! Je moet je nergens laten masseren of laten aanraken tegen uw wil! 

Borsten: de grote borstspieren hebben wel degelijk een functie ze dragen je bovenlichaam dit geld voor zowel mannen als vrouwen, maar ook hier dit is niet verplicht! voel je u daar niet prettig mee, dan kies je vooraf bij de intake om dit lichaamsdeel Over te slaan. 

Je hoeft niet alleen te komen, je partner kan ook aanwezig blijven, ik vraag wel absolute stilte. mijn massage is bedoeld om te ontspannen. ik zal enkel voor de massage en na de massage praten.

Deze massage is ook goed voor je kind, ik vraag wel dat minstens 1 ouder aanwezig blijft tijdens de massage. de massage van het kind is mogelijk ook korter. 

Op de achtergrond speelt muziek die je helpt te ontspanen. 

De prijs: Je kunt een massage bestellen vanaf 1 persoon "30 minuten dit komt op     20€"

                                                                                   "60 minuten dit komt op     40€"

                                                                                    "Massage kind 20 minuten 15€"

Wat kan je verwachten:

Je kunt je massage zelf een beetje samenstellen, de meest voorde handliggende massages 

30 minuten voorzijde, en 30 minuten achterzijde.

Maar het is evengoed mogelijk om meer aandacht te schenken aan de benen, of aan de rug 

Wil je gewoon eens volledig ontspannen, dan raad ik je een volledige lichaams massage aan.                                         

Een massage inplannen, dit kan alleen op afspraak!

Je stuurt dan een e-mail naar luyken.erwin@gmail.com  

Waar kan de massage plaats vinden:  Je bent op reis aan de kust, ik kom tot aan je vakantie woning.

met massagetafel.

Je kunt ook tot bij mij komen. 


Foto's van Met massage op weg naar balansDeze masseur in het kort

Massage aan huis:

Ja

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Massage op evenementen:

Ja

Soort(en) massage

 • Bindweefselmassage
 • Dieptemassage
 • Energetische massage
 • Hot Stone massage
 • Kindermassage
 • Ontspanningsmassage
 • Shiatsu
 • Zweedse massage

Werkzame personen

 • Man