Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
 • Steenstraat 2
  8370 Blankenberge
 • 0494394979
 • Website

Met massage op weg naar balans

Mijn naam is Erwin en beschik over een beroepsbekwaamheid cosmetische masseur 

Dagelijks zijn we als mens, zowel kinderen als volwassenen onder invloed van stress alles wat in je omgeving gebeurd heeft invloed op ons. We staan altijd klaar voor een ander, om dit aan te kunnen houden, zul je je toch ook eerst voor jezelf moeten kunnen zorgen. Hier kan ik je bij helpen.

 

 

Een gezonde geest is gelijk aan een gezond lichaam en visa versa, dit zinnetje hebben we allemaal wel eens gehoord. Raar toch niet waar! Dat we dat wel weten, maar er toch niet in slagen om of voor onze geest, of ons lichaam te zorgen.

Hier is mijn werkterrein. Doordat ik je ga masseren met verwarmde massage olie, je lichaam zodanig doen ontspannen dat na een paar sesies de spanningen weg gaan en je lichaam zult u anders gaan aanvoelen. Als het lichaam niet meer gestrest is, dan heeft dit altijd gevolgen op je geest. Minder stres, weg met die hoofdpijn enz...

 

Wat kan je verwachten na de massage: Je gaat voelen dat je lichaam losser is. indien je reeds pijnklachten had dan is het mogelijk dat die pijnklachten verlichten. 

Deze massage is GEEN medische behandeling, en kan NOOIT een consultatie van een dokter vervangen. 

Pijn: Bij mijn massage is het doel te genieten te ontspannen, dit is niet te vergelijken met               sportmassage! 

Bloot: Massage met olie dat is meteen op je huid. Is dit je eerste keer, geen nood ik geef eerst uitleg. Ik heb respect voor de intime delen, van mens tot mens kunnen gevoelige zones iets anders liggen. Je licht NOOIT naakt op mijn tafel, je word bedekt met warme massage laken. Enkel het lichaamsdeel dat gemasseerd word word ontbloot en nadien terug warm toegedekt. 

Om de rug volledig te masseren is het aangeraden dat je billen mee gemasseerd worden, wil je dit niet, gewoon vooraf eventjes zeggen. Denk aan UW compfort! Je moet je nergens laten masseren of laten aanraken tegen uw wil! 

Borsten: de grote borstspieren hebben wel degelijk een functie ze dragen je bovenlichaam , maar ook hier dit is niet verplicht! 

Je hoeft niet alleen te komen, je partner kan ook aanwezig blijven, ik vraag wel absolute stilte. mijn massage is bedoeld om te ontspannen. ik zal enke voor de massage en na de massage praten. op de achtergrond speelt muziek die je helpt te ontspanen. 

 

Kinderen: Deze massage is ook goed voor kinderen, bij de massage is het gewenst dat de ouder aanwezig blijft. En dat de ouder zich eerst heeft laten masseren zodat die kan vertellen aan het kind wat hij of zij mag verwachten. 

 

De massage is stees op afspraak: je mailt dan naar luyken.erwin@gmail.com

In je mail schrijf je verschilende mogelijke data en uren die voor u mogelijk zijn, je schrijft ook wie er mee komt, in de aanpalende ruimte kan je wachtend boekjes lezen fisdrank of warm drinkeMassage aan huis:

Ja

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Ja

Massage op evenementen:

Ja

Soort(en) massage

 • Bindweefselmassage
 • Dieptemassage
 • Energetische massage
 • Hot Stone massage
 • Kindermassage
 • Ontspanningsmassage
 • Shiatsu
 • Zweedse massage

Werkzame personen

 • Man