Balance-massagetherapie


Lieve Vrouwstraat 76 3600 Genk
0472949016 Klik om te bellen

Over Balance-massagetherapie

Wie is het gezicht achter Balance-massagetherapie?

Het gezicht achter Balance-massagetherapie is Didier Schirru. Ik ben een leergierige, gedreven en enthousiaste massagetherapeut. Mijn doel is om er altijd voor te zorgen dat mijn klanten zich op hun gemak voelen en dat wij samen op zoek gaan naar de juiste oplossing bij fysieke ongemakken. Naast het verhelpen van deze ongemakken, kan ik u ook helpen met een ontspanningsmassage.

Zelf heb ik als fervent sporter veel ervaring met blessures opgedaan. Deze ervaringen hebben mij geholpen in het beter begrijpen van het lichaam en de geest. Ook heeft dit mij uit moeilijke periodes weten te brengen. Naast sporten houd ik ook heel erg van rust en ontspanning. Ik probeer dit dan ook altijd over te brengen op mijn klanten tijdens al mijn behandelingen.

Waarvoor kunt u bij Balance-massagetherapie terecht?

Bij Balance-massagetherapie krijgt u geen standaard behandelingen. Ik stem immers al mijn behandelingen af op de wensen van de klant. Door de behandeling zoveel mogelijk bij de klant te laten aansluiten, zorg ik ervoor dat elke klant met een goed en gerust gevoel naar huis gaat. Voor de behandeling houd ik een kort gesprek. Hierin stel ik op basis van uw hulpvraag en lichamelijke toestand een behandeling voor, die volgens mij de beste keuze voor u is. Ook bied ik naast massages ook warmtetherapie aan, in de vorm van kruidenstempels en hotstone massage.

Mijn doelgroep is heel divers. Deze varieert van de sportman die sneller wil zijn, tot de werkende vrouw die achter de computer zit en haar schouders en nek even goed los wil laten maken. Ik help iedere klant graag naar behoren en luister zorgvuldig naar ieders wensen.

Waarom kiezen voor Balance-massagetherapie?

Mijn doel is om altijd de best mogelijke service te verlenen. Dit lukt mij door goed naar de wensen van mijn klanten te luisteren. Hierdoor gaat iedereen met een goed gevoel over de behandeling weer naar huis. Door de aanbieding van diversie massage- en therapiemogelijkheden, zit er voor elke klant wel iets passends tussen. Doordat ik niet met standaard behandelingen werk, kan ik ervoor zorgen dat de behandeling perfect bij u past.

Ik neem altijd voor elke klant de tijd en zorg ervoor dat niemand zich opgejaagd voelt. Ik wil dat elke klant met een gerust gevoel naar huis gaat en niet langer worstelt met de problemen die hij bij binnenkomst ervoer. Bent u geïnteresseerd? Maak dan snel een afspraak en kom langs. Wij helpen u graag.

Foto's

Balance-massagetherapie in het kort

Soort(en) massage

Cupping
Dieptemassage
Hot Stone massage
Ontspanningsmassage
Rug-, nek-, schoudermassage
Sportmassage
Therapeutische massage
Triggerpointtherapie
Zweedse massage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man
Vrouw

Artikelen

Balance massagetherapie

 Balance massagetherapie van ontspanning tot therapeutische behandelingen. Bij ons nemen we ruim de tijd voor iedere klant om te bepalen wat voor hen het beste is op dat moment.  Zit je in een drukke...

Balance massagetherapie

 Balance massagetherapie van ontspanning tot therapeutische behandelingen. Bij ons nemen we ruim de tijd voor iedere klant om te bepalen wat voor hen het beste is op dat moment.  Zit je in een drukke...

Onze locatie

Balance-massagetherapie


Lieve Vrouwstraat 76 3600 Genk
0472949016 Klik om te bellen