Help, welke massage moet ik kiezen?

De werkkoffer van de masseur

Kennnen jullie ook dit gevoel?

Zin hebben in een heerlijke ontspannende massage maar toch ook om die benen die wat vermoeid zijn na een wandeling te laten ontspannen. Maar ja wat moet ik nu kiezen?

Je surft wat rond op mooie websites en je wordt begroet met een overvloed van keuzes: ontspanningsmassage, sportmassages, deep tissue, cupping, gua sha en nog vele andere mogelijkhgeden.

Mij lijkt dit vreemd

Ooit al een timmerman zien adverteren met 'hamer, zaag, tang' of een kinesist met 'handtrainer, balansbank,...?' Natuurlijk niet dit zouden we absurd vinden, toch? Maar massaget.herapeuten doen het wel.... Zij etaleren hun gereedschap ipv wat zij voor wie doen.

Hoe werken we bij BodyTouch?

Vooraleer we beginnen aan de massage hebben we reeds een gesprekje. Wat wil je, heb je bewegingsbeperkingen, heb je littekens. Hoe wil je de druk. Maw wij communiceren met je want het gaat om jou. Niet om mijn gereedschapskist

Tijdens de massage gebruik ik de middelen waarvan ik overtuigd ben die kunnen helpen. Natuurlijk in eerste instantie mijn handen, duimen, onderarmen, elleboog. Maar ook heel dikwijls mijn massagecups, gua-sha gereedschap of massagegun..

Deze aanpal zorgde ervoor dat wij een breed publiek hebben Arbeiders, bedienden, artsen, politici, (top)sporters en wij zullen ook u met plezier verwelkomen en al onze kennis, feelings en technieken gebruiken om jou die massage te geven die je op dit moment nodug hebt.

BodyTouch

Keep it simple, but effective

Op February 29, 2024