Artikel afbeelding

Van surf leraar naar professioneel masseur.

Miguel Milo

Mijn naam is Miguel Milo Depuydt. Ik studeerde af aan de KU Leuven als master in de lichamelijke opvoeding. De 4 daarop volgende jaren verfijnde ik mijn vaardigheden als windsurf, snowboard en fitness instructeur, zowel in België als in het buitenland, werkend met individuen en groepen, volwassenen en kinderen.

Tijdens een werkopdracht op het Griekse eiland Karpathos raakte ik ernstig gewond met verlamming tot gevolg. Onmiddellijk vloog een helikopter mij naar het ziekenhuis te Rhodos. Twee weken later werd ik per vliegtuig met Belgische dokstersdispatch overgebracht naar het universitair ziekenhuis te Gent, waar ik anderhalf jaar verbleef. Daarna vervolgde ik mijn revalidatie thuis, ongeveer 8,5 jaar, om opnieuw te kunnen wandelen, praten,...

Gedurende de 10 jaar volgend op mijn ongeluk ben ik uitgedaagd op ieder vlak en was ik verplicht al mijn wilskracht en kennis van het menselijk lichaam aan te wenden om mijn herstel te versnellen. Deze zeer krachtige ervaring heeft mijn interesse in, en begrip van het menselijk potentieel verdiept en heeft mijn motivatie nog doen toenemen om bij te dragen tot de menselijke fysische en psychologische gezondheid en fitheid. Als fitness coach kijk ik ernaar uit u te verwelkomen en mijn kennis en ervaring aan te wenden om samen met u te streven naar een meer gezonde en fitte levensstijl.

Als life coach wil ik de mensen die ik in mijn leven tegenkom ook begeleiden en inspireren, de wil en passie in hen aanwakkeren, om zichzelf terug te vinden, voluit te leven en hun passie te belichamen.

Tijdens mijn revalidatie ontdekte ik de helende effecten van verscheidene vormen van massage en Shiatsu en ik ben mij daarin beginnen verdiepen. Indien u zich wenst te laten verwennen met een heerlijke massage met warme, kwalitatieve massage olie van Sjankara, ontvang ik u graag.
Je kunt bij mij genieten van een Hawaïaanse, Ayurvedische, hotstone en Milo massage, hotstone mix, head & toe, sportmassage, Shiatsu en '30 minuten rug, schouders, nek'.

Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen.

Miguel Milo

Op September 5, 2018