Artikel afbeelding

Holistic Pulsing

Holistic Pulsing is een zachte en ideale therapie voor allerlei blokkades. Het is een mooie aanvulling op onze Helende Ontspanningsmassages en Intuïtieve massages. Deze methode zal nog meer het genezend vermogen van het lichaam stimuleren.

Ons lichaam bestaat voor ongeveer 75% uit vloeistof (water). Door de constant wiegende, ritmische bewegingen komt het hele lichaam tot op celniveau in beweging. Dit zorgt voor minder weerstand en geeft een betere mogelijkheid tot overgave. Een belangrijk voordeel van Holistic Pulsing is dat mensen weer in contact komen met hun eigen lichaam. Spanningen, trauma’s, alles wat fysiek en emotioneel vast zit, komt los. Het pulsen maakt de doorstroming weer optimaler en leidt de afvalstoffen via de lichaamscellen naar de nieren en de blaas en worden zo uitgescheiden.

Klachten als depressies, trauma’s, burn-out, spierpijn en gewichtsproblemen kunnen mogelijk hierdoor verlicht worden. Ook kinderen met gedrags- en/of leerstoornissen kunnen veel voordeel ondervinden van deze behandelwijze. Deze behandelmethode wordt bovenop de kledij uitgevoerd.

Holistic Pulsing is ook een zeer goede massage voor zwangere vrouwen.

Deze massage helpt namelijk om spanningen in benen, bekken en onderrug te verlichten. Ook vrouwen die veel vocht vasthouden tijdens de zwangerschap zullen deugd van deze therapie hebben. Holistic Pulsing zorgt er tevens voor dat het wiegende ritme van het lichaam van de moeder en dat van de ongeboren baby met elkaar in harmonie worden gebracht. Dit zal tot een sterkere band tussen moeder en baby leiden.

Auteursrecht foto: sylv1rob1 / 123RF Stockfoto

Op February 26, 2018