Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Artikelen over massages

Ademhaling: een kijk op het fysiologisch en energetisch aspect

Ademhaling : een kijk op het fysiologisch en energetisch aspect   De ademhaling staat centraal in yogahoudingen (en yogamassage). Fysiologisch betekend dit inademen door de neus (actief) en uitademen door de neus (passief). Dit is de beste manier van ademen, ook voor sporters om virussen, bacteriën, stress, hyperventilatie en andere ademhalingsproblemen te vermijden. Het ...

Lees meer >>

Op 3 februari 2017

Massage: de oudste vorm van genezing

De eerste handeling die gebeurd nadat je gekwetst bent is wrijven over de pijnlijke plaats. Dit is een natuurlijke reactie een geeft de hersenen een prikkel waardoor de pijn onmiddellijk verminderd of verdwijnt.  Deze vorm van genezing of healing bestaat al zo lang de mens leeft. Hier wordt de Oosterse Yogamassage en Westerse, ook wel bekend als Zweedse massage toegelicht.   Thaise of ...

Lees meer >>

Op 3 februari 2017