Artikelen over massages

Van surf leraar naar professioneel masseur.

Miguel Milo Mijn naam is Miguel Milo Depuydt. Ik studeerde af aan de KU Leuven als master in de lichamelijke opvoeding. De 4 daarop volgende jaren verfijnde ik mijn vaardigheden als windsurf, snowboard en fitness instructeur, zowel in België als in het buitenland, werkend met individuen en groepen, volwassenen en kinderen. Tijdens een werkopdracht op het Griekse eiland Karpathos raakte ik ...

Lees meer >>

Op 5 september 2018

Waarom zou een mens zich laten masseren?

Sommige mensen denken dat een massage een luxeproduct is. Dat een massage niet goedkoop is, dat is waar. Een massage goed gegeven, behelst een volledige service. Eerst heb je een intake gesprek, dat is nodig om te achterhalen of je medische problemen hebt waarmee de masseur rekening dient mee te houden. In principe kan iedereen gemasseerd worden, masseren is gekend van in ...

Lees meer >>

Op 8 augustus 2018

3 Verrassende effecten van massage

1. Een betere houding dankzij massage Een van de niet zo bekende lange termijn effecten van massage is dat het wonderen kan doen voor je lichaamshouding. Veel mensen zijn zich niet bewust van de kleine contracties in hun spieren. De spanning bouwt zich langzaam op, je gaat onbewust bepaalde delen van je lichaam ontlasten en daarmee andere spieren belasten. Zo ontstaat een slechte lichaamshouding. ...

Lees meer >>

Op 5 maart 2018

Holistic Pulsing

Holistic Pulsing is een zachte en ideale therapie voor allerlei blokkades. Het is een mooie aanvulling op onze Helende Ontspanningsmassages en Intuïtieve massages. Deze methode zal nog meer het genezend vermogen van het lichaam stimuleren. Ons lichaam bestaat voor ongeveer 75% uit vloeistof (water). Door de constant wiegende, ritmische bewegingen komt het hele lichaam tot op celniveau in ...

Lees meer >>

Op 26 februari 2018