Aroga


Herentalsebaan 725 2160 Wommelgem
0479 79 60 51 Klik om te bellen

Over Aroga

Waarom is Aroga de beste keuze voor jou?

Een massage draagt bij aan je lichamelijke en geestelijke gezondheid. En dat sluit naadloos aan bij Aroga. Ofwel: doelbewust en evenwichtig met je gezondheid omgaan. Iets waar ik zelf naar streef en jou graag bij help. Mijn praktijk is gevestigd in Wommelgem, vlakbij Antwerpen. Hoe? Met massages die je spieren maximaal doen ontspannen. Zo werken we samen aan flexibiliteit, kracht en stevigheid. Daarnaast begeleid ik je ook bij het opbouwen van sportprestaties, het recupereren na een zware inspanning of als ondersteuning bij een revalidatie. Of help ik je gewoonweg om te ontstressen. Ook voor het verlichten van typisch werkgerelateerde klachten - bijvoorbeeld door te lang in slechte houding te zitten, of door teveel zware lasten op te pakken - kan je als vrouw of man bij mij terecht.

Meer over Aroga:

Hey, ik ben Serge. Jouw masseur van dienst in Wommelgem! Behalve masseur ben ik een yoga-adept. Daarbij beoefen ik vooral Ashtanga, een discipline waarbij je focust op de ontwikkeling van kracht, flexibiliteit en evenwicht. Dat betekent dat je heel goed bewust moet zijn van de groeimogelijkheden en grenzen van je eigen lichaam. Die kennis helpt me om te doorzien hoe jou mee klaar te stomen voor een sportprestatie, of hoe je te helpen recupereren. Zo ondersteun ik zowel duursporters, krachtsporters als stretchsporters. Maar ook om helemaal te ontspannen en tot rust te komen dankzij een deugddoende relax of hotstone massage, of om je  rug- schouder- of nekklachten te behandelen ben je welkom.

Waarvoor je niet bij mij terecht kan, zijn erotische of naaktmassages. Daarvoor kan je best met een andere masseur contact opnemen.

Geef me gerust een seintje indien je meer informatie wenst!

Samen werken aan evenwicht.

Foto's

Aroga in het kort

Soort(en) massage

Bedrijfsmassage
Dieptemassage
Hot Stone massage
Ontspanningsmassage
Rug-, nek-, schoudermassage
Sportmassage
Stoelmassage
Thaise Yogamassage
Therapeutische massage
Zweedse massage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Massage op evenementen

Ja

Massage aan huis

Ja

Certificeringen

Sportmassage

Stoelmassage

Drukpunt- en stretchmassage

Onze locatie

Aroga


Herentalsebaan 725 2160 Wommelgem
0479 79 60 51 Klik om te bellen