Alain Massage


Heiplasstraat 2 9340 Lede
0497415799 Klik om te bellen

Over Alain Massage

Waarom is Alain Massage de beste keuze voor jou?

Alain Massage biedt relaxmassage aan : fullbodyrelaxmassage. Veel mensen hebben last van stress als gevolg van langdurig werk en op pc , slechte houding. Well being of anti-relaxmassage in de aanbieding. Tenslotte wil ik als voormalig voetbalspeler een oplossing bieden voor sporters door het volgen van opleiding sportmassage en sportverzorging. Te volgen cursus bij syntra 2020-2021.

Meer over Alain Massage:

Ik wil in de toekomst een oplossing bieden voor stress op het werk , massages voor bedrijven. Mijn leuze is verwen jezelf luister naar je lichaam en massage kan een oplossing bieden. Sporters willen een goede verzorging en sportmassage en sportverzorging wil ik uitdiepen.

Wat kan Alain Massage je bieden?

Ik wil een optimale service voor mijn klanten : ik luister naar de klant en probeer een probleem op te lossen door toepassing van de juiste massage. Mijn klanten een.optimale massage bieden is mijn motto.

Wie gingen je voor?

Het woord ontspanning staat centraal in de uitvoering van.mijn massage. Ik gebruik dan ook warme amandelolie in combinatie met zen-achtergrondmuziek. Mijn massage vinden mijn klanten dan ook relaxerend.

Alain Massage in het kort

Soort(en) massage

Dieptemassage
Duo-massage
Hot Stone massage
Ontspanningsmassage
Rug-, nek-, schoudermassage
Sportmassage
Zweedse massage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man
Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

Alain Massage


Heiplasstraat 2 9340 Lede
0497415799 Klik om te bellen